Kontaktinformasjon
 • Selskap

  Chilimobil AS
 • Adresse

  St. Jakobs plass 9, 5008 Bergen
 • Telefon

 • Kundeservice

 • Åpningstider

  Man-Fre: 09:00-17:00

Chilimobil Bedriftsabonnement

Bakgrunnsinformasjon om Chilimobil

Chilimobil har, siden de startet kampen sin i 2011 blitt en av de viktigste utfordrerne til de store og mer etablerte mobilselskapene slik som Telenor og Telia. Den aggressive konkurransen fra chilimobil har hatt gode konsekvenser for forbrukerne, og har ført til at Chilimobil flere år på rad har blitt kåret som billigst innen flere forskjellige kategorier på Din Side.

Innovasjon er også noe Chilimobil er kjent for. Det var for eksempel dette selskapet som i 2018 var først ute med fri data abonnement. Dette ble etter hvert så populært at de store operatørene ikke hadde annet valg enn å komme ut med sine egne lignende tilbud. Chilimobil har også vært i forkant av utviklingen når det gjelder implementering av heldigital eSIM-løsning for mobiler.

Chilimobil er et helnorsk mobilselskap som i dag har hovedkontoret sitt i Moss. De har også et avdelingskontor i Bergen. Fokusen til selskapet var i utgangspunktet på lavprissegmentet innen privatmarkedet, men i dag tilbyr chilimobil også attraktive tilbud for bedrifter.

Nett og dekning

Tjenestene til Chilimobil leveres via Telia sitt nett. Det er vanlig å oppleve så mye som 100 Mbit/s, men det er mulig å oppleve helt opptil 300 Mbit/s ved optimale forhold. Telia-nettet er landets nest største, og gir god dekning. Telia-nettet brukes også av en rekke andre mobilselskaper. Dette kartet viser dekningen til Telia-nettet. Abonnementet ditt hos Chilimobil kan også brukes i EU og EØS uten ekstra kostnader dersom du er ute og reiser.

Abonnement og priser

Enkelt, trygt og billig er nøkkelordene for abonnementene som Chilimobil tilbyr bedriftskundene sine. I alle bedriftsabonnement har kundene fri tale, fri SMS og MMS. Alle bedriftsabonnementene til Chilimobil er også uten bindingstid, slik at bedriften når som helst kan avslutte eller bytte abonnement dersom noe skulle endre seg.

Det eneste bedriften trenger å tenke på er med andre ord hvor mye data de ansatte i bedriften trenger, og det er her de vesentlige forskjellene befinner seg mellom abonnementene til Chilimobil. Abonnementene kan best kategoriseres som abonnement med eller uten fri data.

Fri Data Bedrift

Dersom de ansatte i bedriften har behov for mye data kan det svare seg å gjøre bruk av Chilimobil sitt fri data abonnement, som bare koster kr 499,- per måned, gir de ansatte ubegrenset data. Dermed slipper bedriften ekstra administrasjon med å fylle på med mer mobildata hvis ansatte slipper opp for data.

Fri data gir ubegrenset mobildata og ubegrenset fart for opp til 100 GB i måneden. Dersom brukeren bruker over 100 GB med mobildata før måneden er over vil hastigheten justeres ned til 3 mbit/s ut måneden. Fri Data Bedrift abonnementet kan brukes i EU/EØS uten ekstra kostnader, men her vil brukeren være begrenset til 27 GB med mobildata.

Abonnement med begrenset data

Fri data høres naturligvis lettvint ut å administrere, men det er slett ikke alle som trenger så mye mobildata, og da kan fri data rett og slett resultere i bortkastede penger. Av denne grunn har Chillimobil også følgende utvalg av abonnement med begrenset data å velge mellom.

 • 2 GB Bedrift til kr 169,- per måned
 • 7 GB Bedrift til kr 259,- per måned
 • 20 GB Bedrift til kr 379,- per måned

Alle Chilimobil abonnement som har begrenset data inkluderer Data Rollover. Dette betyr at data som ikke brukes i en måned overføres til den neste måneden. Maksimal mengde data som kan overføres er en mengde som tilsvarer den månedlige datamengden i abonnementet. For eksempel kan maksimum 7 GB overføres til neste måned med data-rollover i et 7 GB abonnement.

Kundestøtte

Kundestøtten til Chilimobil er tilgjengelig på telefon mellom 09:00 og 17:00 på alle hverdager. Kundestøtten er selvfølgelig også tilgjengelig når som helst på e-post.

Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

  Få tilbud