Kontaktinformasjon

Release Bedriftsabonnement

Bakgrunnsinformasjon om Release

Release markedsfører seg som “det grønne mobilselskapet”, og leverer produkter og tjenester som er skreddersydd for bedrifter som ønsker å drive mer bærekraftig. Fokusen til Release er på leieavtaler for mobiltelefoner, gjenbruk og miljøvennlig resirkulering av mobile enheter.

Selskapet oppnår dette ved å garantere for kvalitet og backe opp garantiene sine med profesjonell service.

Release ble lansert så nylig som 2020. Forgjengeren til Release, som het Grønnmobil, ble derimot lansert allerede så tidlig som 2011. Disse to virksomhetene drives i dag som en og samme bedrift med felles bedriftsledelse.

Hovedkontoret til Release er i Sandefjord. Det er der service og oppussing av mobiltelefoner finner sted før de sendes ut til kundene. Dette er også hvor håndtering av telefoner som skal gjenvinnes finner sted.

Ledelsen til Release består av en rekke tungvektere med solid erfaring fra mobilbransjen. Bedriftslederen, Øistein Eriksen, som var med i å bygge opp NetCom, og senere startet OneCall. Christopher Isaksen, som tidligere var salgsleder for Talkmore, og Lene Briseid som var tidligere marketing manager i NetCom.

Nett og dekning

Release sine tjenester er basert på mobilnettet til Telenor. Dette er i dag regnet for å være det best utviklede mobilnettet i Norge. Du finner dekningskartet for Telenor-nettet i Norge her.

Siden Release benytter seg av Telenor sitt mobilnett betyr dette at Release sine bedriftskunder kan nyte godt av det beste mobilnettet i Norge samtidig som de også kan ha god samvittighet med tanke på miljøprofilen til bedriftens mobilleverandør. Bedriftskundene til Release kan også bruke abonnementet sitt når de er ute og reiser i EU/EØS uten ekstra kostnader.

Release Smart Bedrift

Mobiltelefoner ser kanskje små og uskyldige ut, men det er store ressurser som går inn i produksjonen av en mobiltelefon. Blant disse er en rekke sjeldne metaller som krever vanskelige og ofte forurensende utvinningsprosesser. Av denne grunn er det viktig at hver mobiltelefon som produseres brukes så lenge som mulig, og at den resirkuleres på en ansvarlig måte når levetiden til produktet er over.

Release gjør det enklere å strekke levetiden til mobiltelefoner slik at belastningen på miljøet reduseres. Ved hjelp av Release kan en mobiltelefon ofte benyttes av opptil 4 personer før den etter hvert gjenvinnes på en forsvarlig måte. Med en telefon fra Release kan de ansatte dermed bruke telefonen sin med bedre samvittighet.

Fokusen til Release er å Det trenger ikke koste mer å drive miljøvennlig. Release smart bedrift handler om om å drive billigere og frigjøre kapital, samtidig som bedriften driver på en mer ansvarlig og bærekraftig måte. En av måtene Release gjør dette er gjennom salg og utleie av pent brukte mobiler. Slik blir det mulig å få tak i en god mobil til en bedre pris. I tillegg kan man ha bedre samvittighet.

Leie av mobiltelefoner gjør at kostnadene med mobiltelefonene blir mer forutsigbare og fordeles over hele leieperioden. Dette frigjør kapitalen som ellers ville sitte i telefonen. En annen viktig fordel med leie av mobiltelefon er at Release tar fullt ansvar, og tar seg av alle potensielle problemer med batteri, programvare og annet i løpet av leieperioden.

Selv om Release Smart Bedrift har en sterk fokus på å håndtere utfordringene rundt miljø og administrasjon av mobile enheter i bedrifter, så er dette langt fra alt som er tilgjengelig gjennom Release Smart Bedrift. Release tilbyr også Bedriftsnett og sentralbord, og en rekke forskjellige abonnementer som en del av tjenestene sine til bedriftskunder. Mer om de forskjellige abonnementene under.

Abonnement og priser

Smart Bedrift fra Release har en rekke forskjellige abonnement å velge mellom. Abonnementene for mobiltelefoni er tilgjengelige med eller uten leie av mobiltelefon, og er tilgjengelige med valgfri datamengde fra 0 til 100 GB. Alle de 8 forskjellige abonnementene inkluderer datarulling, mobilsvar, bruk i EU/EØS, fri tale og fri bruk av SMS/MMS.

  • 0 GB til kr 99,- per måned eks. mva.
  • 1 GB til kr 179,- per måned eks. mva.
  • 5 GB til kr 269,- per måned eks. mva.
  • 10 GB til kr 329,- per måned eks. mva.
  • 15 GB til kr 369,- per måned eks. mva.
  • 30 GB til kr 439,- per måned eks. mva.
  • 50 GB til kr 499,- per måned eks. mva.
  • 100 GB til kr 599,- per måned eks. mva.

Andre valgfrie tilleggstjenester som man må betale ekstra for inkluderer tvilling-SIM eller data-SIM som begge koster 29,- kroner i måneden. Ekstra datapakker starter fra kr 71,20.

Abonnement uten leie av mobiltelefon har ingen bindingstid, mens abonnement med leie av telefon har en bindingstid på 24 måneder. Abonnement som kommer med leietelefon har også tilgang til service og bytte av telefon.

For abonnementene som inkluderer leietelefon kan man velge mellom de samme 8 abonnementene. I tillegg kan man i dag velge mellom 13 ulike telefonmodeller og hvilken farge man foretrekker på disse.

Kundestøtte og service

Forretningsmodellen til Release er bygget på et nært samarbeid mellom Release og bedriftskundene. Dette ser ut til å fungere relativt knirkefritt. Telefonene som leies ut er fint brukt og nesten som nye. I de sjeldne tilfellene der noe går galt vil telefonene umiddelbart skiftes ut.

Kundestøtten er tilgjengelig fra 09:00 til 17:00 på alle hverdager. Kunder kan komme i kontakt med kundestøtten via telefon, på e-post, eller gjennom kontaktskjemaet på nettsidene til Release.

Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

  Få tilbud