Bytte bedriftsabonnement

Bytte bedriftsabonnement

I en stadig mer digitalisert verden er valget av bedriftsabonnement avgjørende for en effektiv og kostnadseffektiv drift. Bedrifter, uansett størrelse, har behov for pålitelige og fleksible mobilabonnement som kan håndtere alt fra kommunikasjon til dataoverføringer.

Å bytte bedriftsabonnement kan virke som en utfordrende oppgave, men fordelene kan være betydelige. Du kan for eksempel oppnå store kostnadsbesparelser, bedre tjenestekvalitet og mer tilpassede løsninger.

Mobiltelefoner, internettforbindelser og dataoverføringer er grunnleggende verktøy som gjør det mulig for ansatte å være produktive, uansett hvor de befinner seg. Derfor er det avgjørende at bedrifter har de riktige abonnementene på plass for å støtte deres behov.

Videre har den raske teknologiske utviklingen ført til et bredt spekter av nye tjenester og løsninger som kan forbedre bedriftens effektivitet og konkurranseevne. Dette gjør det enda viktigere å regelmessig vurdere og eventuelt bytte abonnement for å dra nytte av de beste tilgjengelige alternativene.

Her skal vi gi deg en omfattende guide til hvorfor og hvordan man bør bytte abonnement, samt tips for en vellykket overgang.

Hvorfor bytte abonnement?

Kostnadsbesparelser

En av de mest overbevisende grunnene til å bytte abonnement er potensialet for kostnadsbesparelser. Mange bedrifter opplever at deres nåværende abonnement ikke lenger er det mest kostnadseffektive alternativet. Ved å sammenligne ulike tilbydere kan bedrifter ofte finne bedre tilbud som passer deres behov mer nøyaktig.

Kostnadsbesparelser kan komme i mange former. For eksempel kan en bedrift som tidligere har betalt høye månedlige avgifter for mobilabonnement, finne et nytt abonnement som tilbyr ubegrenset data til en lavere pris.

Dette kan spesielt være tilfelle hvis bedriften har vokst, og de ansatte nå bruker mer data enn tidligere. Ved å skifte til et abonnement som bedre matcher deres faktiske bruk, kan bedriften spare betydelige beløp hver måned.

Eksempler på besparelser:

 • Redusert månedlig kostnad for mobilabonnement: Mange tilbydere tilbyr rabatter for bedrifter som bytter fra en annen leverandør, noe som kan redusere de månedlige kostnadene betraktelig.
 • Lavere pris per gigabyte data: Noen abonnementer tilbyr en lavere pris per gigabyte data, noe som kan være fordelaktig for bedrifter med høyt dataforbruk.
 • Inkluderte tjenester som tidligere var ekstrautgifter: Ekstra tjenester som sikkerhetspakker, skybasert lagring og internasjonal roaming kan være inkludert i nye abonnementer, noe som kan spare bedriften for ytterligere utgifter.

Forbedret tjenestekvalitet

Å gå over til et annet bedriftsabonnement kan også føre til en betydelig forbedring i tjenestekvaliteten. Her kan man oppnå bedre dekning og raskere internett, som er essensielt for daglig drift og kommunikasjon. En bedre tjenestekvalitet kan bidra til økt produktivitet og tilfredshet blant ansatte, noe som igjen kan føre til bedre forretningsresultater.

Forbedret dekning betyr at ansatte kan jobbe effektivt uansett hvor de befinner seg, enten det er på kontoret, hjemme eller på reise. Dette er spesielt viktig i dagens arbeidsmiljø, hvor fjernarbeid blir stadig mer vanlig.

Raskere internettforbindelser kan også gjøre en stor forskjell, spesielt for bedrifter som er avhengige av nettbaserte applikasjoner og tjenester.

Forbedringer i tjenestekvalitet:

 • Bedre mobildekning: Sikrer at ansatte kan opprettholde kommunikasjon og produktivitet, uansett hvor de befinner seg.
 • Raskere internett: Gir smidigere drift av nettbaserte applikasjoner og tjenester, noe som er avgjørende for mange bedrifter.
 • Økt kundeservice og support: Bedre kundeservice kan bidra til rask løsning av problemer, noe som sparer tid og reduserer stress.

Tilpasset bedriftens behov

Hver bedrift har unike behov, og et standardabonnement passer kanskje ikke alltid perfekt. Ved å bytte til et abonnement som er mer tilpasset bedriftens spesifikke krav, kan man oppnå større fleksibilitet og effektivitet.

Fleksibilitet i bedriftsabonnement kan omfatte alt fra muligheten til å justere datamengder og legge til eller fjerne tjenester, til å få skreddersydde løsninger for spesifikke bransjer.

Fleksibilitet og skreddersydde løsninger:

 • Tilpassede datapakker: Abonnementer som kan justeres basert på faktisk bruk, gir bedrifter muligheten til å betale kun for det de trenger.
 • Mulighet for å legge til eller fjerne tjenester: Bedrifter kan enkelt tilpasse abonnementet etter deres skiftende behov, uten å måtte binde seg til faste planer.
 • Spesialtilbud for bestemte bransjer eller bedriftsstørrelser: Noen leverandører tilbyr spesielle pakker som er designet for å møte behovene til spesifikke bransjer eller bedriftsstørrelser.

Sammenligning av tilbydere

Når man vurderer å endre bedriftsabonnement, er det viktig å sammenligne ulike tilbydere nøye. De største aktørene i markedet, som er Telenor og Telia, tilbyr en rekke abonnementer som kan tilpasses forskjellige behov.

Det er viktig å gjøre en grundig vurdering av hva hver leverandør tilbyr, og hvordan det kan møte bedriftens spesifikke krav.

Store tilbydere i markedet

 • Telenor: Kjent for sin gode dekning og pålitelige tjenester. Telenor tilbyr også en rekke tilleggstjenester som kan være nyttige for bedrifter, som skybasert lagring og sikkerhetspakker.
 • Telia: Tilbyr fleksible løsninger og konkurransedyktige priser. Telia har også gode løsninger for internasjonal roaming, noe som kan være viktig for bedrifter med ansatte som reiser mye.

Hva man bør se etter hos en leverandør

Når man sammenligner tilbydere, er det flere faktorer man bør vurdere for å sikre at man får det beste tilbudet:

Dekning og hastighet

Sørg for at leverandøren kan tilby tilstrekkelig dekning og raske internettforbindelser, spesielt på steder der bedriften har mest aktivitet.

Kundeservice og support

Vurder tilgjengeligheten og kvaliteten på kundeservice. Rask og effektiv support kan være avgjørende når problemer oppstår.

Ekstra tjenester og fordeler

Noen leverandører tilbyr tilleggstjenester som kan være nyttige, som gratis skylagring, sikkerhetspakker, og tilgang til eksklusive apper og tjenester.

Hvordan evaluere og sammenligne tilbud

Sammenlign priser og tjenester

Lag en detaljert liste over hva hver leverandør tilbyr og til hvilken pris. Vurder om kostnadene samsvarer med de tjenestene som er inkludert.

Les kundeanmeldelser

Se hva andre bedrifter sier om leverandørene. Anmeldelser kan gi innsikt i påliteligheten og kvaliteten på tjenestene.

Fordeler og ulemper ved å bytte abonnement

Fordeler:

 • Kostnadsbesparelser: Muligheten til å redusere månedlige utgifter ved å velge et mer kostnadseffektivt abonnement.
 • Bedre dekning og hastighet: Forbedrede tjenester kan øke produktiviteten ved å sikre raskere internett og bedre mobildekning.
 • Forbedret kundeservice: Bedre støtte fra leverandøren kan spare tid og redusere stress, spesielt når problemer oppstår.

Ulemper:

 • Tid og innsats ved å bytte: Prosessen kan være tidkrevende og kreve administrativ innsats, inkludert koordinering med nåværende og ny leverandør.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bytte abonnement?

Å bytte mobilabonnement er en enkel prosess. Hvis du ikke har bindingstid, trenger du bare å kontakte den nye mobiloperatøren og velge et nytt abonnement. Din nye operatør tar seg av resten. Husk at du beholder ditt mobilnummer når du bytter leverandør. Byttet blir vanligvis gjennomført innen ti dager.

Hva er fordelen med bedriftsabonnement?

Mange bedriftsabonnementer tilbyr fri tale, SMS og data. For en fast pris kan ansatte bruke telefonen til å ringe og surfe så mye de trenger. Bedriftsabonnementer skiller seg ofte fra private abonnementer ved å legge ekstra vekt på pålitelig datatilgang.

IMG_2161 (1)

«Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift med å finne riktig og kostnadsbesparende mobilabonnement»

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål dersom det er noe du lurer på. 

Følg oss

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Kom i gang her! Det tar maks 1 min

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg