Om oss

Hvem er Bedriftsabonnement?

Bedriftsabonnement.no driftes og eies av Salgskompetanse AS. Bedriftsabonnement.no er en gratis sammenligningstjeneste av bedriftsabonnement til mobil i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler på mobilabonnement. Derfor samler vi tilbydere av mobil bedrift i Norge – så du slipper å gjøre det selv. Vi tror også på innovasjon og digitalisering, så mobil er dermed midt i blinken for oss.

Portrett daglig leder - Håger Nitteberg

Daglig leder: Håger Nitteberg

La operatørene kjempe om deg som kunde!

Selv om vi som kunder i dag liker å gjøre research før vi gjør et kjøp, blir det mye å sette seg inn i dersom vi skal finne informasjon om alle mulige abonnement vi kan få. Det er heller ikke nødvendigvis slik at man får de beste tilbudene med egen research. Det gjør vi som bedriftsrådgivere i Bedriftsabonnement ettersom vi samarbeider med flere mobilselskaper i Norge. 

I dag består Bedriftsabonnement av flere bedriftsrådgivere som alle jobber for at du som kunde skal få de beste tilbudene på bedriftsabonnement du kan få. Med personlig oppfølging og god kundeservice som kjerneverdier kan du være trygg på at vi gjør det vi kan for at dere skal få en god avtale.

Her er tre gode grunner til å jobbe med oss

Det er enkelt

Vi trenger bare fire opplysninger fra deg: navnet ditt, adressen din, telefonnummeret ditt og epostadressen din. Fiks ferdig, og så mottar du i løpet av kort tid tilbud på bedriftsabonnement fra aktuelle leverandører. Det betyr at du slipper å sammenligne priser og aktører på egenhånd.

Du sparer penger

Bedriftsabonnement kan være dyrt. Ved å bruke Bedriftsabonnement.no forsikrer du deg om at du får så billig mobilabonnement til din bedrift som mulig.

Vi gjør jobben for deg

Når du har sendt inn ditt skjema vil vi ta kontakt med deg for å presentere våre tilbud. Du velger selv om du ønsker å bytte avtale.

0
Fornøyde kunder

Anbefalinger

Hva sier våre kunder?

Statt Torsk AS
Statt Torsk ASMerete Pettersen. QA leder
Read More
Vi har mottatt veldig god service gjennom bedriftsabonnemenet. Gode oversiktlege tilbod og veldig god kundeservice. Veldig pluss at vi har fått en kontaktperson gjennom avtala slik en slepp å forhalda seg til eit sentralbord.
Firi AS
Firi ASSilje Kørli, Financial Controller
Read More
Vår opplevelse av Håger Nitteberg i Bedriftsabonnemenet.no er at vi har fått god informasjon om hvilket abonnement og leverandør som vil passe best til våre behov. Og fremforhandlet et godt tilbud for oss. Overgang fra tidligere abonnement har også fungert bra. Vi har opplevd vår rådgiver som tilgjengelig og hjelpsom om vi har hatt spørsmål.
Veronica Wolsner-Papa
Veronica Wolsner-PapaJKS Norge AS
Read More
Vi er fornøyde med oppfølging og kundeservice fra vi startet til avtalen ble satt i gang. Fikk god info og raskt svar om det var noe vi lurte på. Profesjonell og serviceinnstilt, og kan anbefale Håger Nitteberg videre.
Ottar Bergersen & Sønner ASLill Bente, Controller
Read More
Smidig overgang til ny leverandør, reduksjon i telefonkostnader, uendret dekning, alle abonnementer tilpasset historisk forbruk. Ny sentralbordløsning, svært brukervennlig. Meget fornøyd med kundeservice, kort responstid, hyggelige og særdeles kunnskapsrike ansatte som svarer på spørsmål og løser problemer fortløpende.
Previous
Next

Stolt leverandør til flere bedrifter

Statt Torsk Logo