Om oss

Enten du er mest opptatt av miljø eller lommebok er det smart å ta grep for å spare penger på bedriftsabonnemnt til mobil. Vi hjelper deg!

Hvem er Bedriftsabonnement.no?

Bedriftsabonnement.no driftes og eies av Captana AS.

Bedriftsabonnement.no er en gratis sammenligningstjeneste av bedriftsabonnement til mobil i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler på mobilabonnement. Derfor samler vi tilbydere av mobil bedrift i Norge – så du slipper å gjøre det selv.

Vi tror også på innovasjon og digitalisering, så mobil er dermed midt i blinken for oss.

Hvorfor skal du velge oss?

Det er flere gode grunner til å velge Bedriftsabonnement.no. Her er tre av dem.

Det er enkelt

Vi trenger bare fire opplysninger fra deg: navnet ditt, adressen din, telefonnummeret ditt og epostadressen din. Fiks ferdig, og så mottar du i løpet av kort tid tilbud på bedriftsabonnement fra aktuelle leverandører. Det betyr at du slipper å sammenligne priser og aktører på egenhånd.

Du sparer penger

Bedriftsabonnement kan være dyrt. Ved å bruke Bedriftsabonnement.no forsikrer du deg om at du får så billig mobilabonnement til din bedrift som mulig.

Vi gjør jobben for deg

Når du har sendt inn ditt skjema vil vi ta kontakt med deg for å presentere våre tilbud. Du velger selv om du ønsker å bytte avtale.

Hvem samarbeider vi med?

Vi samarbeider med de største aktørene innen mobil bedrift i Norge, og samarbeidsbasen vår vokser hele tiden. I dag jobber vi med:

Phonero
Telia
Nortel
Talkmore

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe med våre personvernregler vil vi høre fra deg. Du kan kontakte oss på epost: post(@)bedriftsabonnement.no

Captana AS
Oscars gt 81
0256 Oslo

Tlf: +47 926 00 626

Våre skribenter

I Bedriftsabonnement.no er vi opptatt av at du skal få mest mulig pålitelig informasjon vedrørende mobilmarkedet og prosessen rundt å bytte leverandør på mobil bedrift.