Om Bedriftsabonnement.no

Bedriftsabonnement.no driftes og eies av Captana AS.

Slik behandler vi dine personopplysninger

Når du bruker Bedriftsabonnement.no trenger vi kun ditt navn, firmanavn, telefonnummer og epost fra deg.

Dataene du fyller inn er minimumet leverandørene behøver for å kunne gi deg konkrete tilbud basert på dine behov. De blir ikke benyttet til noe annet enn å gi deg nettopp slike tilbud i en fornuftig tidsavgrenset periode, basert på dine valg og preferanser for kommunikasjonsform og –tid, der relevant, i tillegg til det nødvendige administrative arbeidet knyttet til dette.

Vi behandler kun personopplysningene du selv legger inn – og først etter du har gitt samtykke til at du godkjenner behandlingen. Vi bruker ikke personopplysningene dine til noe annet formål enn å fremhente tilbud om bedriftsabonnement. Opplysningene dine blir lagret i maksimalt 24 måneder.

Våre samarbeidspartnere og dine personopplysninger

Dataene behandles av Bedriftsabonnement.no, i tillegg til de aktuelle leverandørene.

  • Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.
  • Bedriftsabonnement.no skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet.
  • Bedriftsabonnement.no sikrer kommunikasjon med brukerne ved hjelp av kryptering.

Dine rettigheter når du bruker Bedriftsabonnement.no

Det er dine personopplysninger – og du har selvfølgelig rettigheter når du har sendt dem inn til oss for behandling.

  • Du har rett til innsyn i personopplysningene du har oppgitt
  • Du har rett til endring og sletting av personopplysningene du har oppgitt
  • Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke
  • Du har rett til informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine
  • Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at vi har gjort noe feil

For at vi skal kunne videreformidle din interesse for bedriftsabonnement trenger vi personopplysningene dine slik at du eventuelt kan inngå en avtale med leverandøren du velger.

Det er valgfritt å oppgi personopplysningene sine, men uten denne informasjonen kan vi dessverre ikke sende interessemeldingen din til våre samarbeidspartnere.

Automatiserte individuelle avgjørelser og din interessemelding

Søknaden din sendes automatisk fra vår tjeneste og til våre samarbeidspartnere når du gir ditt samtykke. Når informasjonen din kommer fram blir den behandlet manuelt.

Om eposter du mottar fra oss

Vi er ikke interesserte i å fylle opp innboksen din med søppelpost. Når du har sendt inn søknaden din får du en bekreftelse på at alt gikk som det skulle. Det er det hele.

Neste epost du mottar kommer fra selskapet/selskapene som kan tilby deg bedriftsabonnement. Det kan hende du blir oppringt av disse først.

Dersom du bruker Outlook eller Gmail kan du se reklame for Bedriftsabonnement.no. Dette er ikke eposter vi har sendt til deg, men annonser på lik linje med de du ser når du søker på Google eller Bing.

Informasjonskapsler (cookies) på Bedriftsabonnement.no

For at vi skal kunne gi deg en så god brukeropplevelse som mulig benytter vi oss av informasjonskapsler, eller såkalte cookies, på Bedriftsabonnement.no.

Disse brukes til analyseformål, for eksempel for å gi deg tilpassede annonser – eller sørge for at de som allerede har besøkt oss ikke ser reklame fra oss igjen.

Informasjonskapsler er anonymisert data (den inkluderer altså ikke navn, epost, adresse, telefonnummer eller andre sensitive personopplysninger) som lagres i nettleseren din. Du kan skru av informasjonskapsler selv:

Verktøy som brukes til annonse og analyse på Bedriftsabonnement.no

Informasjonskapslene i nettleseren din brukes av disse tredjepartene til å analysere og annonsere:

Du kan melde deg av disse verktøyene hos hver enkelt leverandør via lenkene over.

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe med våre personvernregler vil vi høre fra deg. Du kan kontakte oss på epost: post(@)bedriftsabonnement.no

Captana AS
Oscars gt 81
0256 Oslo