Bredbåndsavtale

Få en bredbåndsavtale som virkelig passer dere

Få en bredbånds-avtale som passer dere

Dersom du trenger en ny eller bedre avtale på bredbånd til din bedrift kan vi hjelpe deg! Du forteller oss bare hva du behøver, så henter vi inn et uforpliktende tilbud, slik at du kan få markedets mest kompetitive pris.

Få de beste tilbudene fra flere leverandører! Kom i gang her!

1. Beskriv hva du trenger

Fyll inn skjemaet ovenfor med informasjon om bedriften og adresse

2. Motta tilbud

Etter vi har mottatt det skjemaet sender vi deg uforpliktende tilbud

3. Velg og vrak

Nå er det bare å velge det tilbudet som passer dere best!

couple-browsing-web-together-in-living-room-JJ5PQHN.jpg

Vi gjør jobben for deg.

Ta grep for å spare penger

Bedriftsabonnement.no er en gratis sammenligningstjeneste av bedriftstjenester i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler på bedriftstjenester. Derfor samler vi tilbydere av ulike tjenester i Norge – så du slipper å gjøre det selv.

Spar penger

Spar tid

Anbefalinger

Hva sier våre kunder?

Statt Torsk AS
Statt Torsk ASMerete Pettersen. QA leder
Les mer
Vi har mottatt veldig god service gjennom bedriftsabonnemenet. Gode oversiktlege tilbod og veldig god kundeservice. Veldig pluss at vi har fått en kontaktperson gjennom avtala slik en slepp å forhalda seg til eit sentralbord.
Firi AS
Firi ASSilje Kørli, Financial Controller
Les mer
Vår opplevelse av Håger Nitteberg i Bedriftsabonnemenet.no er at vi har fått god informasjon om hvilket abonnement og leverandør som vil passe best til våre behov. Og fremforhandlet et godt tilbud for oss. Overgang fra tidligere abonnement har også fungert bra. Vi har opplevd vår rådgiver som tilgjengelig og hjelpsom om vi har hatt spørsmål.
Veronica Wolsner-Papa
Veronica Wolsner-PapaJKS Norge AS
Les mer
Vi er fornøyde med oppfølging og kundeservice fra vi startet til avtalen ble satt i gang. Fikk god info og raskt svar om det var noe vi lurte på. Profesjonell og serviceinnstilt, og kan anbefale Håger Nitteberg videre.
Ottar Bergersen & Sønner ASLill Bente, Controller
Les mer
Smidig overgang til ny leverandør, reduksjon i telefonkostnader, uendret dekning, alle abonnementer tilpasset historisk forbruk. Ny sentralbordløsning, svært brukervennlig. Meget fornøyd med kundeservice, kort responstid, hyggelige og særdeles kunnskapsrike ansatte som svarer på spørsmål og løser problemer fortløpende.
Glacio AS
Glacio ASJesse Williams, Management
Les mer
Vi er svært fornøyd med hele prosessen fra kartlegging av våre behov til bytte av mobiloperatør. Tilbudet vi fikk var meget konkurransedyktig og løsningen har bidratt til forbedret kommunikasjon mellom våre ansatte.
Previous
Next