Mobilt sentralbord

Mobilt sentralbord

Mobile sentralbord er essensielle verktøy som effektiviserer håndteringen av telefonsamtaler, både internt og eksternt, for små og store bedrifter.

Trenger din bedrift et mobilt sentralbord? Her finner du alt du trenger å vite om moderne sentralbordløsninger og mobilt bedriftsnett.

Slik fungerer et sentralbord

Et mobilt sentralbord brukes ofte av små og mellomstore bedrifter og er skreddersydd for bedriftsabonnementer.

Bedriftsnett, også kjent som sentralbord, forbedrer både intern og ekstern kommunikasjon i organisasjoner. Med et mobilt sentralbord kan du enkelt administrere, dirigere og håndtere aktive samtaler innen bedriften.

Du kan også sette opp et hovednummer som fungerer som bedriftens kundeservicenummer.

Viktige funksjoner i et moderne mobilt sentralbord:

 • Ingen installasjon nødvendig: Sentralbordet er webbasert, så du slipper kompliserte oppsett.
 • Detaljert samtalehistorikk: Se hvem som ringer, deres samtalehistorikk, og forrige samtalepartner.
 • Enkel samtaleoverføring: Overfør samtaler raskt med mus eller tastatur/hurtigtaster.
 • Oppdatert bedriftskatalog: Få en oversikt over alle ansatte og deres tilgjengelighet.
 • Integrasjon med Microsoft Teams: Alltid oppdatert kalender, katalog- og statusinformasjon fra Microsoft Teams med MBN Microsoft Synkronisering.
 • Fleksibelt bruksområde: Bruk som sentralbord, kundesenter, ordrebehandling, support eller andre kundehåndteringsfunksjoner.
 • Flere enheter: Motta samtaler på både fasttelefon og mobiltelefon.
 • Statusoversikt: Se hvem som er tilgjengelig og hvem som er opptatt.
 • Flere køer: Vær pålogget flere samtalekøer samtidig (med MBN Sentralbord).
 • Fullstendig aktivitetslogg: Få oversikt over all kommunikasjon med innringere (med MBN Sentralbord).

For større bedrifter utgjør et mobilt sentralbord en kritisk del av telekommunikasjonsinfrastrukturen, og dette verktøyet bidrar til å effektivisere både interne og eksterne samtaler på en sømløs måte.

Hvordan finne beste mobile sentralbord?

Hvis du driver en bedrift med mange ansatte og vurderer å investere i et bedriftsabonnement, bør du prioritere å velge en mobiloperatør som tilbyr et effektivt sentralbord. Et pålitelig mobilt sentralbord kan gjøre en stor forskjell i din bedrifts daglige kommunikasjon.

Her er noen populære mobiloperatører som tilbyr moderne og effektive sentralbordløsninger:

 • Telenor
 • Telia
 • Talkmore
 • Ice

Å velge riktig leverandør kan bidra til å forbedre både intern og ekstern kommunikasjon i bedriften din. Dine ansatte vil alltid ha full oversikt.

Gjør det enkelt med app

Med et mobilt bedriftsnett har du enkel tilgang til sentralbordet via en webapplikasjon eller en mobilapp som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Store mobiloperatører tilbyr som regel egne mobilapper, mens mindre operatører ofte benytter webapplikasjoner som krever at du skriver inn en spesifikk URL for å få tilgang.

Fordeler med bedriftsnett

Effektivitet

Bedriftsnettverk bidrar til å effektivisere håndteringen av samtaler ved å tilby funksjoner som køadministrasjon og intelligent viderekobling. Dette sikrer at hver innkommende samtale blir raskt og presist rutet til rett person eller avdeling, noe som reduserer ventetiden for kunder og styrker kundeservicen.

Fleksibilitet

I dagens dynamiske arbeidsmiljø, der ansatte ofte jobber eksternt eller fra forskjellige steder, er fleksible telefonsystemer avgjørende. Bedriftsnettverk tilbyr løsninger som gjør ansatte tilgjengelige uansett hvor de befinner seg, enten det er på kontoret, hjemme eller på reise.

Kostnadsbesparelser

Ved å konsolidere bedriftens telefonsystem til ett sentralt system, kan organisasjoner redusere kostnader ved å eliminere behovet for flere separate telefonlinjer og abonnementer. Dette resulterer i betydelige besparelser over tid, og frigjør ressurser som kan investeres andre steder i virksomheten.

Styrk kommunikasjonen i bedriften å be om tilbud på mobilt sentralbord

Bedriftsnett og mobilt sentralbord representerer to viktige verktøy som styrker kommunikasjonen i bedrifter, uavhengig av hvor de opererer fra. Ved å integrere disse løsningene kan bedrifter oppnå eksepsjonell kundeservice, øke produktiviteten til de ansatte og realisere betydelige kostnadsbesparelser over tid.

Denne symbiosen mellom bedriftsnett og mobilt sentralbord er ikke bare et strategisk trekk, men en essensiell ressurs for moderne bedrifter som ønsker å trives og utmerke seg i dagens konkurranseintensive marked.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Mobilt Bedriftsnett?

Med mobilt bedriftsnett kan dine ansatte besvare innkommende samtaler uansett hvor de befinner seg. Ved å ha sentralbordet tilgjengelig på mobilen, sikrer du at kundene alltid kan nå deg, og reduserer risikoen for tapte samtaler. En effektiv og tilgjengelig sentralbordløsning er nøkkelen til en god kundeopplevelse.

Hva er MBN aktiv bruker?

For å bruke Mobilt Bedriftsnett må ansatte ha en aktiv MBN-bruker. Når de er logget inn på sin MBN-bruker, vil de kunne se hvem som ringer, antall personer i kø, og tilgjengeligheten til sine kolleger.

Hva er et sentralbord?

Sentralbordet fungerer som knutepunktet for alle inn- og utgående telekommunikasjonslinjer i en organisasjon. Tidligere besto dette bordet av et koplingspanel der hver apparatlinje var tilkoblet med en hunplugg på en tavle. Operatøren flyttet inn- og utlinjene til det apparatet som skulle delta i samtalen.

IMG_2161 (1)

«Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift med å finne riktig og kostnadsbesparende mobilabonnement»

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål dersom det er noe du lurer på. 

Følg oss

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Kom i gang her! Det tar maks 1 min

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg