Phonero Bedriftsabonnement

*Bedriftsabonnement.no har ingen samarbeid med Phonero

Om Phonero

Kontaktinformasjon
Selskap
Phonero
Adresse
Tollbodgt. 14, 4611 Kristiansand
Telefon
940 04500
Kundeservice
www.phonero.no/kontakt-oss

Phonero ble etablert i 2008 og har hovedkontor i Kristiansand. I dag har Phonero også regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, og Trondheim, og har opplevd sterk vekst de siste årene. I 2017 ble Phonero en del av telefoni giganten Telia. Telia er norges nest største mobiloperatør, med en markedsandel på 26% av det norske mobiltelefoni bedriftsmarkedet. Phonero tilbyr mange forskjellige tjenester, alt fra mobilabonnement og moderne kommunikasjonsløsninger til både små og store bedrifter.

Få tilbud på flere bedriftsabonnement i en forespørsel

Nett og Dekning med Bedriftsabonnement fra Phonero

Siden Phonero er en del av Telia, benytter de seg godt av nettet til Telia for tjenestene sine i det norske markedet. Nettet til Telia er det mest utbredte i Norge, og har veldig god dekning. Her finner man en oversikt over dekningen til Telia-nettet. Phoneros bedriftskunder kan surfe fritt, ringe og sende meldinger i hele EU, EØS og Storbritannia til samme pris som det koster å gjøre det i Norge.

Phonero Bedriftsnett

Gode løsninger for mobil, IP-telefoni og faks til e-post

Bedriftsnett-løsningen til Phonero er skybasert og fleksibel, og kan enkelt brukes til å administrere mobil- og IP-telefoni. Bedriftsnett-løsningen muliggjør også for virtuell faks til e-post.

Les mer: Bedriftsnett

Sentralbord

Phoneros Bedriftsnett-løsning regnes som en av de beste sentralbord løsningene på markedet. Med denne sentralbordløsningen får du en tjeneste som man kan ha med seg på mobilen hvor som helst, og som hjelper bedriften med tjenester som f eks viderekobling av samtaler. Sentralbordet kan lett effektivisere bedriftens interne kommunikasjon, og sørge for en bedre opplevelse for kunder som kontakter bedriften.

‍God kontroll og oversikt over bedriftens kommunikasjon

Bedriftsnett-appen til Phonero er både veldesignet og brukervennlig. Med appen kan brukerne sette sin egen status som tilgjengelige eller opptatt, bruke bedriftskatalogen, og se hvem som ringer og en hel del andre nyttige tjenester.

Bedriftsnett-systemet kan integreres med bedriftens kalendersystem og mailsystemer, som Microsoft Exchange,Teams, Active Directory, og Google Calendar.

Dashboard

Alle Phonero brukere for tilgang til et dashboard som er designet for å gjøre det enkelt å administrere bruk av datapakker, kostnader, status på faktura og andre tjenester. Bedriftens administrator kan styre hva som skjer med alle abonnementene som å sperre for datatrafikk, dersom datapakker er oppbrukt.

I dashbordet fra Phonero kan man lage rapporter som viser forbruket over tid. man kan også skreddersy hva slags rapporter man ønsker med egendefinert filtrering av tilgjengelig data.

Fakturadelen i dashbordet gir brukern også en oversikt over bedriftens fakturaer, inkludert betalingsstatus for de siste måneders fakturaer. Fakturakontroll-modulen gir muligheten til å definere lønnstrekk eller beskatning av fordeler for de ansatte der dette kreves av loven.

Man kan også ved hjelp av utstyrsdelen i dashbordet få full oversikt over mobiltelefoner, nettbrett og lignende utstyr som disponeres i bedriften.

Produktvalg og priser fra Phonero

Person som tar bilde med mobiltelefon

Phonero Bedriftsabonnement gjør det enkelt for kunden/brukern å velge hva slags type abonnement man bør ha. Alle abonnementer er like, og det eneste man trenger å velge mellom er hvor mye datatrafikk man ønsker tilgjengelig per måned.

Alle abonnement inkluderer 10.000 minutter med telefonsamtaler per måned, 10.000 SMS per måned, bruk av data i både Norge og EU/EØS-området, og hastighet på opptil 375 Mbit/s.

Kundestøtte med Phonero Bedriftsabonnement

pexels-pixabay-163064

Phonero lar deg velge den typen kundestøtte du foretrekker. Innenfor kontortiden Mandag til Fredag mellom 08.00 og 17.00 kan du velge mellom å chatte med en kundemedarbeider eller å snakke med kundestøtten via telefon.

Utenfor arbeidstiden kan du komme i kontakt med kundestøtten til Phonero via e-post.På nettsiden for kundestøtte har Phonero også en grei oversikt over ofte stilte spørsmål og svar, og guider som besvarer mange av de vanligste spørsmålene.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Kom i gang her! Det tar maks 1 min

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg