Kontaktinformasjon

Happybytes Bedriftsabonnement

Bakgrunnsinformasjon om Happybytes

Happybytes, som har hovedkontoret sitt på Skjetten i Lillestrøm kommune, ble etablert i 2017 som et alternativ til de store og etablerte mobilselskapene som ledelsen i Happybytes mener gjør ting altfor komplisert.

Ifølge Happybytes er priser og vilkår man får i de fleste av dagens abonnementer unødvendig kompliserte, og dersom man feilberegner og for eksempel bruker mer data enn det pakken man har kjøpt tillater kan ting fort bli veldig dyrt. Happybytes har en forenklet forretningsmodell der brukere betaler for det de bruker uten spesifikke pakker.

Ifølge Thomas Sandaker, Happybytes sin Gründer og daglige leder, er filosofien til Happybytes å tilby åpenhet om hva tjenestene faktisk koster. Han mener også at det er viktig at abonnementene er så enkle som mulig, slik at de er lette å forstå for kundene.

Nett og dekning

Happybytes leverer tjenestene sine gjennom mobilnettet til Telenor, som pr i dag regnes for å være det beste mobilnettet i Norge. Du kan se dekningskartet for Telenor-nettet i Norge her for å sjekke hvor godt utbygd nettet til Telenor er der du bor.

I tillegg til å nyte godt av verdens raskeste mobilnett her hjemme i Norge kan bedriftskundene til Happybytes også bruke abonnementet sitt når de er ute på reiser i EU/EØS uten at det innebærer ekstra kostnader.

Abonnement og pris

Happybytes har en unik tilnærming til abonnementspakker for bedrifter. De har nemlig bare en pakke. Dette er et mobilabonnement som starter fra kr 75,- uten bruk av mobildata, og med en pris som øker gradvis basert på hvor mye data man faktisk bruker.

For bedrifter kan kjøp av pakker med rett mengde mobildata, og passe på at man ikke overstiger disse og får dyre ekstrakostnader, innebære en hel del administrasjonsarbeid. Her er det naturligvis mulig å kjøpe abonnement med ubegrenset bruk av data, men disse koster mer, og det er få ansatte som egentlig trenger ubegrenset mobildata.

Med Happybytes sitt bedriftsabonnement justeres abonnementet rett og slett automatisk til behovet til den ansatte uten at ekstra administrasjon er nødvendig, og prisene er veldig overkommelige.

Dersom man sammenligner prisene til Happybytes med andre operatører vil det kanskje ved første øyekast se ut som prisene for data er høyere. Men da er det viktig å huske på at man i de fleste tilfeller med andre abonnementer ender opp med å kjøpe et abonnement som er større enn det man trenger for å unngå de skyhøye datakostnadene dersom man overstiger kvoten til datapakken. med andre ord ender veldig mange opp med å betale mer per GB enn det de tror.

Abonnementet til Happybytes kommer med fri fart som standard. Dette betyr som regel opptil 100 Mbit/s, men det vil komme an på hvordan Telenor-dekningen er der man befinner seg. Abonnementet kan også brukes til samme pris dersom man reiser innen EU/EØS-området.

Happybytes krever heller ingen bindingstid for abonnementene sine. Dette er fordi Happybytes foretrekker at kunder forblir kunder fordi de ønsker å være det. Ikke fordi de har låst seg inn i en avtale som de angrer på.

Fri bruk av Tale, SMS og MMS er standard hos Happybytes. Med fri bruk menes over ti tusen minutter, eller mer enn ti tusen SMS/MMS per måned, noe som burde være nok for de aller fleste. Bruk utover dette koster kr 0,24 pr min/SMS/MMS.

Kundestøtte og service

Kundestøtten til Happybytes er tilgjengelig på hverdager mellom kl 09:00 og kl 17:00. Kundestøtten kan kontaktes via chat eller på e-post. Når det er sagt så betyr ikke dette nødvendigvis at ingenting skjer utenom disse tidene. Ifølge daglig leder i Happybytes består nemlig teamet til Happybytes av dedikerte medarbeidere som ikke går og legger seg før kundene er fornøyd med den jobben som er gjort.

Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

  Få tilbud