mobiltelefoni bedrift
Mobil

Mobiltelefoni bedrift

Det å velge rett abonnement for mobiltelefoni for din bedrift er viktig, men ikke vanskelig.

Bedriftsabonnement.no gjør det lett å motta tilbud fra flere relevante bedriftsabonnement fra ulike operatører. Tjenesten vår hjelper deg til å betale mindre og få mer igjen for pengene.

Motta tilbud fra de mest relevante mobiloperatørene

Dersom du kun får ett tilbud for firmatelefon for bedriften din er er det gode sjanser for at du ender opp med å betale for mye. Det er ingen grunn til å betale for mye. Fyll ut skjemaet på våre nettsider for å motta tilbud på bedriftsabonnement fra flere ulike mobiloperatører.

Dermed vil du ha flere tilbud å velge mellom, og slipper å betale for mye. Med bedriftsabonnement.no sparer du tiden det hadde tatt å innhente denne informasjonen selv. Samtidig er tjenesten helt uforpliktende. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilket mobilselskap du velger basert på informasjon om tilgjengelige tjenester, pris, vilkår, dekning og service.

La mobilselskapene konkurrere

Bedriftskunder er attraktive for mobilselskapene ettersom hver kunde ofte representerer alt fra et titalls til et hundretalls abonnement. I tillegg kjøper også bedrifter tilleggstjenester slik som bedriftsnett, hovednummer og lignende. Av denne grunn er det stor villighet blant mobilselskaper til å konkurrere om bedriftskunder.

Bedriftsabonnement.no får det meste ut av denne situasjonen ved å sette de forskjellige mobilselskapene opp mot hverandre. Denne direkte konkurransen kommer bedriftskundene til gode i form av bedre og mer konkurransedyktige tilbud.

Lettere å sammenligne med tilpassede tilbud

Det kan være mye informasjon å gjennomgå når man skal bestemme seg for bedriftsabonnement og ofte er store deler av dette lite relevant for bedriften din. Bedriftsabonnement.no sørger for at tilbudene du mottar er relevante i forhold til bedriften din sine behov, slik at du kun trenger å bruke til på å vurdere relevante tilbud.

Gratis og uforpliktende

Tjenesten til Bedriftsabonnement.no betales av mobilselskapene vi samarbeider med. Dette betyr at vi kan tilby en gratis og uforpliktende tjeneste. Så med andre ord, absolutt ingenting å tape – alt å vinne!

Hvem tilbyr mobiltelefoni for bedrift?

Mobiltelefoni for bedrifter er et spesielt område som ikke alle mobilselskaper spesialiserer seg på, men det finnes likevel en rekke gode tilbud å finne fra de forskjellige mobilselskapene i Norge.

Ved å bruke Bedriftsabonnement.no vil du enkelt kunne sammenligne aktuelle abonnement som er tilpasset behovene til bedriften din. Under kan du finne ut mer om de selskapene vi sammenligner abonnement fra.

Telenor

Telenor, som er landets ledende mobilselskap, og som har en markedsandel på rundt 50%, er også operatøren av det best utviklede nettet i Norge. Telenor-nettet benyttes av Telenor og en rekke andre mobilselskaper. Hos Telenor kan bedrifter få tjenester som bedriftsnett, bedriftsabonnement med ubegrenset data og abonnement med ubegrenset fart, men begrensninger på data. Telenor sine abonnementer inkluderer fri tale, SMS og MMS.

Nortel

Nortel sine tjenester er spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Tjenestene til Nortel leveres via Telenor-nettet, og inkluderer bedriftsnett, abonnement for ubegrenset data, og flere abonnement med begrenset data, men fri bruk av tale, SMS og MMS.

Phonero

Phonero, som er en del av Telia, som kontrollerer rundt en fjerdedel av markedet for mobiltelefoni for bedrifter. Phonero-tjenestene leveres via Telia-nettet, og inkluderer bedriftsnett, en rekke forskjellige abonnement med forskjellige begrensninger på bruk av mobildata, og fri bruk av tale, SMS og MMS.

Telia

Telia er Telenor sin viktigste konkurrent i Norge, og har siden 1993 drevet et velutviklet mobilnett som er fullt på høyde med nettet til Telenor de fleste steder i Norge. Telia tilbyr bedriftsnett, abonnementer med ubegrenset eller begrenset bruk av data. og bruk av tale SMS og MMS.

Ice

Ice er en leverandør av mobiltelefoni for bedrifter, som også driver eget mobilnett siden 2015.

Siden mobilnettet til Ice er under utbygging i visse områder leverer Ice en kombinasjon av dekning fra sitt eget nett og nettet til Telia. På denne måten kan Ice levere dekning som er fullt på linje med konkurrentene sine. Hos Ice har bedriftskunder et komplett utvalg av tjenester som blant annet inkluderer bedriftsnett og mobilabonnementer spesielt utviklet for å dekke behovene til bedrifter.

Talkmore

Talkmore, som eies av Telenor,  fokuserer på bedriftsmarkedets lavprissegment. Tjenestene til Talkmore leveres ved hjelp av Telenor sitt mobilnett. Kundene til Talkmore har tilbud til et komplett utvalg av funksjonaliteter som er etterspurt av bedrifter. Tjenestene inkluderer bedriftsnett og en rekke abonnementer spesielt tilpasset behovene til bedrifter.

Release

Det grønne mobilselskapet, Release, har en sterk fokus på miljøvern og gjenbruk. Selskapet tilbyr praktiske leiekontrakter for mobiltelefonene til ansatte, slik at levetiden til mobiltelefonene forlenges. Selskapet tilbyr mobilabonnement med eller uten leie av telefon. Abonnementet leveres over mobilnettet til Telenor. I tillegg tilbyr Release også et profesjonelt bedriftsnett.

Chilimobil

Chilimobil, som ble etablert på vestlandet i 2011 er nå en viktig utfordrer til Telenor i privatmarkedet. Selskapet har nå også startet med å tilby sine innovative og rimelig prisede produkter som er aktuelle for bedriftskunder. Tjenesten til Chilimobil mangler foreløpig bedriftsnett.

Saga Mobil

Det nordnorske mobilselskapet Saga Mobil ble etablert i 2007, og leverer mobiltelefoni for bedriftskunder med vennlig kundestøtte i god nordnorsk stil. Selskapet tilbyr bedriftsabonnement til konkurransedyktige priser, Telenor-dekning, og et profesjonelt bedriftsnett.

Happybytes

For de som er lei av å måtte velge mellom forskjellige kompliserte abonnement tilbyr Happybytes en forenklet forretningsmodell uten forskjellige abonnement å velge mellom. Bedriftskunder betaler kun for den faktiske bruken til sine ansatte slik at man slipper å bruke tid på å følge med på om de ansatte overskrider abonnementspakkene sine og ender opp med dyre tilleggsutgifter.

Unifon

Unifon tilbyr bedriftsabonnement med Telenor-dekning, og er i dag en viktig utfordrer i bedriftsmarkedet. Selskapet tilbyr en rekke bedriftsabonnement å velge mellom for de ansatte, i tillegg til avanserte bedriftsnett-tjenester.

Hvordan å komme i gang

Det er lett å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på nettsidene våre, så tar vi oss av resten. Du vil innen kort tid motta en rekke tilbud fra flere forskjellige mobilselskaper. Selskapene vil alle være klar over at de har konkurranse, slik at de har press på seg til å tilby det beste tilbudet for deg som bedriftskunde.

Dersom du finner det du er ute etter gjør Bedriftsabonnement.no det også veldig enkelt å fortsette med å signere avtale med relevante mobilselskapet for å komme i gang med innsparinger og/eller bedre tjenester så fort som mulig.

Vanlige spørsmål om Mobiltelefoni bedrift

 • Hva er mobiltelefoni bedrift?
  Mobiltelefoni for bedrifter kjennetegnes av at bedrifter vanligvis trenger en rekke abonnementer som alle helst skal skal betales som en gruppe for å gjøre ting enklere og mer oversiktlig. I tillegg bruker bedrifter også vanligvis andre avanserte tjenester slik som bedriftsnett, hovednummer, sentralbord og køsystemer.
 • Hvordan kommer jeg i gang med mobiltelefoni bedrift?
  Det enkleste og mest tidsbesparende er vanligvis å benytte seg av en sammenligningstjeneste slik som bedriftsabonnement.no. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet og så tar de seg av resten. Du vil fortsatt ha full kontroll over den endelige avgjørelsen.
 • Hvor mye koster det å bruke Bedriftsbonnement.no
  Tjenesten til Bedriftsabonnement.no er gratis
 • Hva er fordelene med å bruke en sammenligningstjeneste for å finne bedriftsabonnement?
  Med en sammenligningstjeneste slik som bedriftsabonnement.no får du tilgang til mange relevante tilbud uten at du selv trenger å kontakte de forskjellige leverandørene individuelt. Dette er tidsbesparende. I tillegg er mobilselskapene klar over at de konkurrerer med hverandre, og sørger derfor for at de gir deg det beste mulige tilbudet.
 • Må jeg takke ja til ett av tilbudene?
  Nei, du står helt fritt til å takke ja eller nei til ethvert tilbud du mottar. Tjenesten til Bedriftsabonnement.no er helt uforpliktende.

Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

  Få tilbud