SMB Mobil

*Bedriftsabonnement.no har ingen samarbeid med SMB Mobil

OM SMB Mobil

SMB mobil er et norskeid mobilselskap som ble startet med strategi om å tilby store fordeler tilpasset mindre bedrifter behov og med lave priser. Både ledelse og styre har lang erfaring fra mobil og telekom bransjen.

SMB Mobil tilbyr gode og enkle mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter og deres behov.

SMB Mobil har kontorer i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Lave priser på mobilabonnement skal ikke være forbeholdt de store selskapene. SMB Mobil har laget mobilabonnement tilpasset de mindre bedriftene og deres behov. Hos SMB Mobil er det de mindre kundene som er mest viktig.

SMB Mobil strekker seg langt for å gi kunder den beste opplevelsen. Kundeservice er tilpasset mindre bedrifter, så du kan være sikker på at du blir sett og får et mobilabonnement tilpasset din bedrift. SMB Mobil er tilkoblet Telenor-mobilnett, med dekning over hele landet og har ikke tilleggspriser for datahastighet.

Få tilbud på bedriftsabonnement

Noen grunner til å velge SMB Mobil:

Full Telenor-dekning

SMB Mobil er tilknyttet Telenor sitt mobilnett, det betyr at du som kunde får tilgang til det beste 4G-nettet i landet, med det største og mest utbredte nettverket med flest basestasjoner. Telenor står også i fronten på utvikling av 5G-nett, noe kunder i SMB Mobil selvsagt får benytte seg av.

Et hurtig og pålitelig datanett gjør arbeidshverdagen enkel og effektiv. Enkelte tilbydere av bedriftsabonnement tar høyere priser for raskere datahastighet. Hos SMB Mobil har alle like gode tilganger på data, uansett hvilket abonnement de velger.

Høy datahastighet – også i distriktene

Høy datahastighet er helt nødvendig for de fleste bedrifter. Når du skal bestille abonnement med datapakker er det viktig at du ikke bare tenker mengder data, men også hastigheten på mobilnettet. Den største forskjellen merker du i distriktene, der kan treg datahastighet skape en del trøbbel i arbeidsdagen. Med SMB Mobil får den beste datahastigheten inkludert i abonnementet – uansett hvilket du velger. Med full Telenor-dekning kan du nyte godt av de mange basestasjonene til Telenor som garanterer høy datahastighet, også i distriktene.

Med SMB Mobil kan du jobbe effektivt, uansett om du er på kontoret eller på hytta.

Mobilabonnement laget for mindre bedrifter

Det er ikke bare store bedrifter som har behov for bedriftsabonnement til sine ansatte. Mobilen har blitt et helt nødvendig arbeidsverktøy for de fleste bedrifter. Den er viktig for å holde kontakten med kunder og kollegaer, for å organisere arbeidsdagen, søke opp viktig informasjon, få tilgang til interne systemer og markedsføre seg. Våre abonnementer er spesifikt tilpasset mindre bedrifter, slik at du får det mest hensiktsmessige abonnementet for din virksomhet.

God kundeservice

SMB Mobil har svært god kundeservice. Du blir ikke møtt av upersonlige chat-roboter, men av hyggelige og hjelpsomme mennesker som står klare til å svare på det du skulle lure på og hjelpe deg med en gang du trenger det. SMB Mobil sitt mål er alltid å gjøre kunden fornøyd.
Åpningstider kundeservice mandag – fredag: 8 til 16.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Kom i gang her! Det tar maks 1 min

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg