Finn beste og rimligste bedriftsabonnement

Finn beste og rimligste bedrifts-abonnement

Hvis du trenger en ny eller bedre avtale på mobilabonnement til din bedrift kan vi hjelpe deg. Du forteller oss hva du behøver, og vi henter inn uforpliktende tilbud, slik at du får markedets mest kompetitive pris.

Få de beste tilbudene fra flere operatører! Kom i gang her!

couple-browsing-web-together-in-living-room-JJ5PQHN.jpg

Vi gjør jobben for deg.

Ta grep for å spare penger

Bedriftsabonnement.no er en gratis sammenligningstjeneste av bedriftsabonnement til mobil i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler på mobilabonnement. Derfor samler vi tilbydere av mobil bedrift i Norge – så du slipper å gjøre det selv.

Spar penger

Spar tid

Hvorfor velge oss?

Her er tre gode grunner til å jobbe med oss

Det er enkelt

Vi trenger bare fire opplysninger fra deg: navnet ditt, adressen din, telefonnummeret ditt og epostadressen din. Fiks ferdig, og så mottar du i løpet av kort tid tilbud på bedriftsabonnement fra aktuelle leverandører. Det betyr at du slipper å sammenligne priser og aktører på egenhånd.

Du sparer penger

Bedriftsabonnement kan være dyrt. Ved å bruke Bedriftsabonnement.no forsikrer du deg om at du får så billig mobilabonnement til din bedrift som mulig.

Vi gjør jobben for deg

Når du har sendt inn ditt skjema vil vi ta kontakt med deg for å presentere våre tilbud. Du velger selv om du ønsker å bytte avtale.

800
Fornøyde kunder

FAQ

Vanlige spørsmål

Her har vi besvart noen av det vanligste spørsmålene. Kanskje du har noen fler, eller ikke finner svaret ditt her? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan.

Anbefalinger

Hva sier våre kunder?

Statt Torsk AS
Statt Torsk ASMerete Pettersen. QA leder
Les mer
Vi har mottatt veldig god service gjennom bedriftsabonnemenet. Gode oversiktlege tilbod og veldig god kundeservice. Veldig pluss at vi har fått en kontaktperson gjennom avtala slik en slepp å forhalda seg til eit sentralbord.
Firi AS
Firi ASSilje Kørli, Financial Controller
Les mer
Vår opplevelse av Håger Nitteberg i Bedriftsabonnemenet.no er at vi har fått god informasjon om hvilket abonnement og leverandør som vil passe best til våre behov. Og fremforhandlet et godt tilbud for oss. Overgang fra tidligere abonnement har også fungert bra. Vi har opplevd vår rådgiver som tilgjengelig og hjelpsom om vi har hatt spørsmål.
Veronica Wolsner-Papa
Veronica Wolsner-PapaJKS Norge AS
Les mer
Vi er fornøyde med oppfølging og kundeservice fra vi startet til avtalen ble satt i gang. Fikk god info og raskt svar om det var noe vi lurte på. Profesjonell og serviceinnstilt, og kan anbefale Håger Nitteberg videre.
Ottar Bergersen & Sønner ASLill Bente, Controller
Les mer
Smidig overgang til ny leverandør, reduksjon i telefonkostnader, uendret dekning, alle abonnementer tilpasset historisk forbruk. Ny sentralbordløsning, svært brukervennlig. Meget fornøyd med kundeservice, kort responstid, hyggelige og særdeles kunnskapsrike ansatte som svarer på spørsmål og løser problemer fortløpende.
Glacio AS
Glacio ASJesse Williams, Management
Les mer
Vi er svært fornøyd med hele prosessen fra kartlegging av våre behov til bytte av mobiloperatør. Tilbudet vi fikk var meget konkurransedyktig og løsningen har bidratt til forbedret kommunikasjon mellom våre ansatte.
Previous
Next

Populære mobilselskaper for bedriftsabonnement

Populære mobilselskaper for bedrifts-abonnement

Telia Bedriftsabonnement

Telia Bedriftsabonnement

For mange nordmenn var Netcom en kjent og god leverandør av mobiltelefon tjenester og en av de største og viktigste utfordrerne til Telenor. I 2016 endret de navn til Telia.…

Ice Bedriftsabonnement

Ice Bedriftsabonnement

I 2022 ble ice kjøpt opp og av det norske industrikonsernet Lyse AS, med virksomhet innen energi, telekomunnikasjon og infrastruktur. Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør- Rogaland og…

Happybytes Bedriftsabonnement

Happybytes Bedriftsabonnement

Happybytes leverer tjenestene sine gjennom mobilnettet til Telenor, som pr i dag regnes for å være det beste mobilnettet i Norge. Du kan se dekningskartet for Telenor-nettet i Norge her for å…

Nortel Bedriftsabonnement

Nortel Bedriftsabonnement

Nortel ble startet 2019 og da var bedriftsabonnement markedet i Norge mest rettet mot behovene til større bedrifter med mange mobilbrukere. Nortel har spesialisert seg på å tilby tjenester som…

Unifon Bedriftsabonnement

Unifon Bedriftsabonnement

Unifon ble etablert og startet driften i 2004. Unifon har hovedkontor i Oslo, men med regionkontorer i Kristiansand, Bergen og Stavanger. Unifon fokuserer sterkt på bedriftsmarkedet i Norge, og tilbyr…

Talkmore Bedriftsabonnement

Talkmore Bedriftsabonnement

Talkmore ble startet i 2004 og har fokusert på å tilby enkle og gode mobiltjenester til gode priser. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og i 2007 ble de kjøpt opp…

Saga Mobil Bedriftsabonnement

Saga Mobil Bedriftsabonnement

Saga Mobil startet i Januar 2007 med sitt første kontor i Bardu og kaller seg det nordnorske mobilselskapet. Selskapet har fokus på å være et nordnorsk alternativ i et marked…

Release Bedriftsabonnement

Release Bedriftsabonnement

Release ble startet i 2020, og har hovedkontor i Sandefjord. Forgjengeren til Release, som het Grønnmobil, ble derimot lansert allerede så tidlig som 2011. Release og Grønnmobil drives idag som…

Phonero Bedriftsabonnement

Phonero Bedriftsabonnement

Phonero ble etablert i 2008 og har hovedkontor i Kristiansand. I dag har Phonero også regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, og Trondheim, og har opplevd sterk vekst de siste årene.…

Chilimobil Bedriftsabonnement

Chilimobil Bedriftsabonnement

Chilimobil har hovedkontoret sitt i Moss, og er et helnorsk mobilselskap. De har også et avdelingskontor i Bergen. Selskapet fokuserte utgangspunktet på lavprissegmentet innen privatmarkedet, men tilbyr i dag også…

GlobalConnect

GlobalConnect

GlobalConnect, tidligere Broadnet AS, har mer enn 20 års erfaring med fiber og netverkstjenester,og er et av de ledende teknologi- og telekommunikasjonsselskapene i Nord-Europa. I dag har selskapet tre hovedkontor…

Telenor Bedriftsabonnement

Det tidligere statseide Televerket, er i dag det børsnotert selskapet Telenor i Oslo med hovedkontor på Fornebu. Telenor er i største grad statseid, med den norske staten som en 59%…

SMB Mobil

SMB Mobil

SMB mobil er et norskeid mobilselskap som ble startet med strategi om å tilby store fordeler tilpasset mindre bedrifter behov og med lave priser. Både ledelse og styre har lang…

spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Hvis du trenger å endre bedriftsabonnementet ditt, vennligst kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne. For å si opp et mobilabonnement kan du ganske enkelt sende en e-post til leverandøren du bruker, eller spørre oss på Bedriftsabonnement.no om hjelp.

Ja, du kan få tilbud på både firmaabonnement og mobiltelefoner til ansatte gjennom oss. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og vilkår for å hjelpe deg med å få best mulig verdi for din bedrift.

Vi forstår at behovene til bedrifter kan endre seg over tid. Vår fleksible tilnærming gjør at du kan endre din datapakke eller interne løsning når som helst under ditt kundeforhold, uten ekstra kostnad.

Standard bindingsperiode for bedriftsabonnement er 24 måneder. De fleste operatører kjøper med et eksisterende abonnement på inntil 3000 kr ekskl. mva, som tilsvarer 24 måneders avtaleperiode. Du kan også få et abonnement uten bindingstid fra noen aktører. Dette lar deg kansellere abonnementet ditt når som helst.

Det er ingen angrerett på bedriftsabonnement. Vi anbefaler at du velger et abonnement uten bindingstid dersom dette er nødvendig. Du kan angi at du ønsker bedriftsabonnement uten bindingstid når du fyller ut skjemaet.

Hvis du leter etter et bedriftsabonnement med fri data, kan du dette ved å fylle ut et skjema. Bare spesifiser at du vil ha et abonnement med fri data, så ordner vi resten!

Nei, det er helt gratis og uforpliktende og benytte bedriftsabonnement.no. Du velger helt fritt om du ønsker å godta et av tilbudene du får eller ikke.

Ja, du kan få tilbud på bredbåndsløsninger for bedrifter. Du kan spesifisere hvilken type tjeneste du ønsker å motta tilbud på i skjemaet du sender inn.

Våre samarbeidspartnere kan gi deg løsningen du trenger for god intern kommunikasjon og kundeservice med sentralbord, bedriftskatalog med mer. Ønsker du å sammenligne bedriftsnettverk kan du skrive dette i skjemaet før du sender inn.

Vi kjøper ut bindingen din for inntil 3000 kr eks. mva, som tilsvarer 24 måneders avtaleperiode.